AfvalHelden in de spotlight

Onze branche is niet alleen ontzettend noodzakelijk, maar ook enorm veelzijdig. En hoe krijg je een beter beeld van het werk van onze Nederlandse AfvalHelden dan door het ze zelf te laten vertellen en te laten zien! Bekijk de video’s en ontdek wat onze branche zo interessant maakt.

AfvalHelden in de spotlight

Iedereen in de afvalbranche is belangrijk. We gooien dagelijks nogal wat weg en dat moet allemaal ingezameld, vervoerd, gesorteerd en verwerkt worden. Zonder de AfvalHelden van Nederland zou het een puinhoop worden. Zij verdienen onze waardering!

Jennifer Kwaijtaal - Attero

Maak kennis met AfvalHeld Jennifer Kwaijtaal, bedrijfsleider organisch bij Attero in Tilburg. “Een van mijn belangrijkste drijfveren is van afval dat wordt weggegooid weer een product maken”

Ronnie van Heeswijk - Dar

Maak kennis met AfvalHeld Ronnie van Heeswijk, werkzaam in het beheer van de openbare ruimte bij Dar NV in Nijmegen. “En als je dan ziet hoe de stad er weer bij ligt als wij zijn geweest. Netjes hoor! Dit is het mooiste werk dat er is!”

Jamy van Keeken - Rotterdam

Maak kennis met AfvalHeld Jamy van Keeken, chauffeur inzameling bij de Gemeente Rotterdam. "Dat mensen naar buiten komen om te zeggen: 'Bedankt!', 'Het is weer opgeruimd' en 'We zijn zo blij met jullie'. Dat is gewoon geweldig."

Denny Rossis - Van Happen Containers

Maak kennis met AfvalHeld Denny Rossis, kraakperswagenchauffeur bij Van Happen Containers. "Het allerleukste vind ik de vrijheid. Ik voel me veel gelukkiger als ik lekker op de weg ben en mensen kan helpen door hun afval mee te nemen."

Marco Karsten - AVR

Maak kennis met AfvalHeld Marco Karsten, eerste operator bij de afvalenergiecentrale van AVR. "Wat ik interessant vind aan het werk is dat het een maatschappelijk belang heeft. Wat jij afval vindt, vinden wij heel handig. Daar kunnen wij de mensen thuis mee verwarmen."